Perspectivas del mercado colombiano (Vooruitzichten voor de Colombiaanse markt)

April 29, 2024
Laatste bedrijfsnieuws over Perspectivas del mercado colombiano (Vooruitzichten voor de Colombiaanse markt)

Perspectivas del mercado colombiano (Vooruitzichten voor de Colombiaanse markt)

● Bevolking in 2020: 50 miljoen

● Moneta: Colombiaanse peso

● Taal: Spaans, slechts 2% van de bevolking spreekt Engels.

● 77,1% van de Colombianen woont in stedelijke gebieden.

Belang van Colombia in de plannen voor de uitbreiding van de markten

Consumenten zijn meer dan ooit verbonden met het internet: het internet is in heel Colombia alomtegenwoordig geworden, met 29 miljoen Colombianen die ermee verbonden zijn.De verantwoordelijken voor het overheidsbeleid intensiveren hun inspanningen om dat aantal te verhogen.In 2019 heeft de Colombiaanse regering een nieuwe "wet inzake informatie- en communicatietechnologieën" uitgevaardigd met als doel om tegen 2022 20 miljoen mensen die geen internetgebruik hebben te verbinden.

Onvoldoende ontwikkeling van de plaatselijke industrie: wegens het gebrek aan andere betaalmethoden en het gebrek aan selectie van plaatselijke produkten,De Colombianen zijn gewend om geïmporteerde producten te kopen.Colombiaanse internetgebruikers zijn gewend om producten te kopen op buitenlandse websites, voornamelijk via grensoverschrijdende websites in de Verenigde Staten en China.de sectoren van de elektronische handel in Colombia zijn de detailhandel, de reizen en de technologie.

El sorprendente crecimiento del mercado de Internet: Gedreven door de toenemende nationale penetratie van het internet, blijft de werkelijke waarde van de Colombiaanse internetmarkt toenemen.Los teléfonos inteligentesData van online transacties van de mobiele telefoonmarkt: 46% in 2019 en 63% in 2022.

Bereik 100% van de Colombiaanse online kopers via lokale betaalmethoden

Contant geld is nog steeds in Colombia, maar nu zijn nieuwe standaarden het stimuleren van contantloze transacties en digitale financiën; bijvoorbeeld,verplichting tot het gebruik van elektronische facturenOf ze nu online of offline kopen, de Colombianen zijn gewend om creditcards te gebruiken om te kopen in quotas: van 2 tot 36 quotas.

Métodos de pago populares

Via Baloto: Deze betaalmethode wordt vertrouwd door meer dan 85% van de Colombianen.

Creditcards: Hoewel niet alle Colombianen creditcards hebben, zijn ze nog steeds een veelgebruikte betaalmethode voor online aankopen in het land.

Pagos Seguros en Linea: Soluciones alternativas de pago en Colombia.Pagos Seguros en Línea stelt klanten in staat om geld rechtstreeks van hun bankrekening af te rekenen zonder creditcard nodig te hebben..